مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و سرپرست فرزند

سلام من نزدیک سه ساله با همسرم ازدواج کردم و زنشم و یک دختر یک ساله و نیم داریم همسرم یکم تعادل روحی روانی نداره میخواستم ازش طلاق بگیرم خواستم بدونم چه جوری طلاق بگیرم و حضانت فرزندمو به عهده بگیرم

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

حق طلاق با زوج میباشد
اگر دلایل شما برای دادگاه کامل باشد میتونید طلاق عسرو حرج بگیرید و ح1انت بچتونو هم بگیرید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، اگر عدم تعادل روانی همسرتون و عدم امنیت جانی خود و فرزندتان را اثبات کنید میتوانید وگرنه با توجه به اینکه حق طلاق با مرد است کارتون خیلی سخت میشود، البته باید بقیه شروط عقدنامه هم توسط یک وکیل بررسی شود، شاید از راه دیگر هم امکان طلاق رو داشته باشید.