مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی. درخواست اصلاح رای و دریافت خسارت

باسلام. بابت معاوضه دو خودرو چک 6500000بعنوان ثمن معامله کشیدم ولی بخاطر عدم تحویل سند خودروی مقابل نقد نکردم طرف قراداد با انتقال چک به پسرش وگواهی عدم پرداخت بنام پسر درشعبه 6 برای مطالبه اقدام ورای صادر شد پس از یک سال با گواهی بنام فرزند .خودپدر بابت فسخ اقدام ورای برمحکومیت بنده صادرشد یعنی دورای غیابی بابت یک چک.بابت شکایت پسر چک رابا تادیه اجرا گردید اما بجای تحویل سندوپس گرفتن فسخ بخاطر ازارواذیت من 3 ساله که سند رانمیده وبعلت پشیبانی قضات ادامه شکایت تا مرحله اجرا پیش رفت به محض گرفتن لاشه چک ناگهان بخاطراحتمال محکومیت رضایت نامه دستی تنظیم کردکه خودرو مال خوانده هست اما بنده قبول نکردم .با توجه به اینکه اعاده دادرسی426 بطریق صحیح داده شد وتشکیل جلسه گردید بازهم بخاطر تبانی قرار صادر نشد وبرخلاف قانون رای تایید گردید حالا لطفا بفرمایید چگونه میتونم درخواست بررسی پرونده مختومه ونقض رای را بدهم وبه کجا. ایا به تجدید نظر یا به اجرای احکام شورا

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه های صادره نیاز به بررسی دارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که آراء صادره مورد بررسی قرار گیرند‌.