مشاوره حقوقی رایگان - گروه ب سربازی

با سلام آیا گروه ب در کارت پايان خدمت ثبت میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
خیر
گروه ب افراد معاف از رزم هستن که بیشتر افرادی هستن که بیماری اعصاب وروان دارند ودر سربازی از کارهای سخت ورزم معاف هستن البته در کارت پایان خدمت درج نمی‌شود ولی اگر تراشه کارت پایان خدمت نمایش داده شود مشخص میشود.
نکته مهم اینکه در استخدام غالبا بع مشکل میخورن مگر در موارد شرکت‌های خصوصی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بدانید ک عبارت گروه ب در کارت پایان خدمت نوشته نمی‌شود اما داخل کارت پایان خدمت تراشه وجود دارد و هر زمان که استعلام گرفته شود کل اطلاعات نمایش داده خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در تراشه کارت پایان خدمت اصولاً ثبت می‌گردد