مشاوره حقوقی رایگان - گروه ب سربازی

سلام خسته نباشید من 1ماه هست در یگان هوادریا بندرعباس خدمت میکنم امام بدلیل استرسی که داشتم رفتم دکتر ایشون گفتن آیا میخواهی گروه ب شوی گفتم بلهو یه نامه دادن تا از پست شب معاف شوم اما هنوز کمیسیون برقرار نشده آیامیتوانم در کمیسیون اعتراض کنم که گروه ب نشوم؟ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نظر کمسیون قابل اعتراض هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست ارگان مربوطه سوالات پیگیری نمایید

حسین زارع زاده

جناب آقای حسین زارع زاده :

باتوجه به این که کمیسیون تشکیل نشده درخواست خودتون را از دستورکارکمیسیون خارج وپس بگیرید

یک وکیل :

سلام و درود ولی میتوانید اعتراض نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام میتوانید عنوان کنید مریض نیستید ونیاز به رفتن به کمیسیون ندارید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از اداره مربوطه پیگیری کنید

یک وکیل :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معاف از رزم مشکلی در اینده برای شما ایجاد نمی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست خود جهت ارجاع به کمیسیون را مسترد نمایید