مشاوره حقوقی رایگان - گروه ب سربازی

یک متن کوچیک میخوام روی ساعد دستم بزنم احتمالش هست برای خدمت وارده گروه بی بشوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
در زمان خدمت سربازی
در زمان اخذ گواهینامه
در زمان استخدام
و مواردی از این قبیل مشکلی پیش میاد.
توجه داشته باشید بعداً پشیمان خواهید شد و بهتر است به هیچ عنوان چنین کاری انجام ندهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود این کارو انجام ندهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر منظورتان معافیت از رزم است، به صرف نوشتن یک متن روی دست، خیر. زیرا برای معافیت پرونده به کمیسیون های پزشکی فرستاده میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی احتمال خطر می‌بینید دلیلی بر هک متن کوچک روی ساعد دستتان نیست و نزدن آن شرط عقل است