مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با عابر پیاده

با سلام
بنده در محل تجمع (صف عزاداری) ایستاده بودم، خودرویی از پشت که بنده دید نداشتم به بنده اصابت کردن. محل مذکور مانعی برای عبور وسایل نقلیه ندارد اما به جهت اینکه صف عزاداری در کنار قبور تشکیل می‌شود و محل تجمع افراد است خودرویی عبور نمی‌کند. با این حال خودرو مذکور بدون هیچگونه علائم هشدار دهنده مثل بوق و با رانندگی ناشیانه که از عدم توانایی کنترل وسیله نقلیه مشهود بود از عقب به بنده برخورد داشتن و پای بنده زیر ماشین دچار سانحه شده.
خودرو توسط پلیس توقیف شد، راننده سوا از عدم تسلیم مدارک. به پلیس شروع به فحاشی و توهین به خانواده بنده داشتن. (شخص بنده برای مداوا در بیمارستان بودم)، پای بنده مشکلی نداشت و به خاطر کش آوردن تاندون هه و ضرب دیدگی باید چند. روزی استراحت کنم
خواستم سوال کنم اولا در این سانحه چه کسی مقصر هست.؟
دوما اینکه اگر رضایت بنده تا بهبودی کامل (نهایت 10.روز تا اطمینان از صحت کامل) طول بکشه مشکلی ایجاد میکنه و. حقی را برای طرف ایجاب خواهد کرد یا خیر؟
چون به دلیل تجمع و حفظ شان مجلس عزاداری محل حادثه به هم خورد و کروکی کشیده نشد و صرفا توسط آگاهی مشخصات دو طرف گرفته شد چطور بنده باید از کروکی اطلاع کسب کنم؟
از فحاشی ها و توهین ها مدرک و شاهد دارم، مجازاتش چی هست و چطور میتونم پیگیر بشم.. با. تشکر.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقصر را کارشناس راهنمایی و رانندگی تعیین میکند