مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

وکیل گرفتم برای پرونده کیفری که 15گرم شیشه داخل جیب مسافرم که سابقه کیفری هم داشته مامور کشف کرده ویک بسته هروئین میزان10سانت که تودستش بودراانداخت جلودنده توجا لیوانی و قاضی حکمش رو بنابراعترافاتمون وگزارش مامورونحوه کشف داده و10سانت چون داخل ماشین من بوده راگردن من انداختن حالا وکیل من که قاضی نوشته دفاعیاتش موثر نبوده و نمیدونم رو چه نرخ واساسی 30میلیون حق الوکاله گفت بایدبدی 15تومن اول کار دادم15تومن پرونده که بسته شد باید بدم یعنی فردا که میرم30شلاق و3ملیون جریمه میدم. خاستم بدونم واقعااین مبلغ حقشه؟ ودفاعیاتش بی تاثیربوده فرقی تواین مبلغ نمیکنه؟ واگر15تومن دیگش روندم چی میشه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تعهد وکیل تعهد به نتیجه قطعی نیست، و وکیل بصورت ضمانتی وکالت نمیکند.
وکیل در حد توان علمی وقانونی خویش تلاش ودرنهایت تصمیم نهایی را دادگاه میگیرد، که از عهده وکیل خارج است.
نتیجتا حق الوکاله توافقی به وی تعلق میگیرد.
ودرصورت عدم پرداخت ایشان امکان طرح شکایت جهت مطالبه علیه شمارادارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سلام بستگی به شرایطی که در قرارداد وکالت با هم داشتین دارد . باید قرارداد را ملاحظه کرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، وکیل تعهد به وسیله می باشد و تضمین نتیجه ننموده و مستحق تمام حق الوکاله توافقی می باشد .