مشاوره حقوقی رایگان - ضامن ضمانت نامه حسن انجام کار

با سلام و خدا قوت
من در پروژه ای که کار میکردم به خواست مدیر عامل ضامن ضمانت نامه حسن انجام کار شدم.مدیر عامل فرار کرد و بانک ضمانت نامه رو اجرا گذاشت.همه حسابهام مصدود هستند و توان پرداخت هم ندارم.خواهش میکنم کمک کنید چه کار کنم.ضمنا با هزار درد سر درخواست وام‌دادم میگن مشکوک الوصولی.نمیتونم وام بگیرم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

متاسفانه شما ضامن هستید و مسئولیت مدنی انجام تعهد مورد ضمانت را دارید �ولیکن می‌توانید خود نیز به طرفیت مدیرعامل طرح دعوی کنید