مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شهادت دروغ

بنده بابت تامین خواسته ومبلغ 84500000هزار تومان شکایت کرده ام تاالان طرف هیچ وقت به صورت حضوری به دادگاه نیامده والان محکوم شده به این مبلغ اماایشان تقاضای تجدیدنظر خواسته اند وتقاضای اعسار ازهزینه دادرسی باتوجه که فامیل درجه یک هستند ومیدانم که چند فقره اموال دارد ولی به اسم خودش نیست چطور ثابت کنم که ایشان وشاهدانش دردادگاه دروغ وشهادت کذب میدهند لطفأ راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شهود ایشان را جرح نمایید و اگر دلیلی دارید اموال ایشان را معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست دلایل ارائه بدهید می‌توانید از شهادت شهود و یا تحقیق محلی نیز استفاده نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شهود و شهادتشان قابل جرح میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید بنام خودش باشد.والا معامله صوری را طی دادخواست دیگر باید اثبات کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شهود ایشان را جرح کنید