مشاوره حقوقی رایگان - سو‌ء استفاده از عکس کارت ملی و کارت بانکی

اگهی در کانال دانشگاه برای کار در خانه با صرافی ارز دیجیتال بود که به آنها پیام دادم و انها عکس کارت ملی و کارت بانکی من را خواستند و فهمیدم ک کلاهبردار و پول شو هستن و مبلغ 2 میلیون تومان ب حساب من واریز شده برای انتقال ارز دیجیتال وقتی گفتم همکاری نمیکنم تهدید کردن سابقه کلاهبرداری درست میکنند و دستگیر میشوم چت هارو دارم و پول در حساب صرافی هست چه باید کرد هیچ شماره ای از طرف ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را با پلیس فتای شهرتان درمیان بگذراید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
شما بهتر است از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فوراً به پلیس محترم فتا موضوع را گزارش دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به پليس ١١٠ و پليس فتا اطلاع دهيد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
نسبت به قطع نمودن کارت بانکی خود و بستن حسابتان اقدام نمایید در جهت جلوگیری از کلاهبرداری های آتی .
در صورت ابلاغ الکترونیکی شکوائیه علیه شما با وکیل مشورت نمایید .
مدارک و پیامک ها حفظ گردد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مراجعه حضوری به پلیس فتا نمایید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری نماید.