مشاوره حقوقی رایگان - بخشش سهم الارث مادربزرگ به نوه

یک خانمی بعد فوت پسرش سهمی که بهش رسیده بود رو بخشید به بچه های پسرش الان اون خانم فوت کرده آیا دخترها میتونن شکایت کنن برای پس گرفتن ارثی که بخشیده به نوه های پسر بخشیده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. درصورتیکه واگذاری طی مدارک قانونی ومعتبر باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین حقی ندارند.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و می تواند اموال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد مگر اینکه اثبات کنند که شخص صلاحیت در امور مالی خود را نداشته است

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

قاعدتا نمی تونند. ایا بخشش مکتوب بوده یا شفاهی؟
محمد مطهری وکیل پایه یک تهران

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
فرد زنده نيازمند ديگري در نقل و انتقالات نيست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر مستندی دال بر این موضوع کتبی وجود دارد خیر
الناس مسلطون علی ام‌والهم کسی نمیتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص