مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از سهم الارث شوهر

با سلام وقتتون بخیر.
لطفا راهنمایی بفرمایید مردی که پدرش فوت شده و سهم الارثیه اش را به مادرش بخشیده آیا زن در زمان حیات شوهرش و یا بعد از فوتش می تواند برای گرفتن مهریه از این سهم الارث اقدام نماید؟ و چنانچه نبخشیده باشد با توجه به در قید حیات بودن مادرشان که در آن خانه زندگی می کنند و سه دانگ هم از آن خانه شریک هستند آیا می تواند اقدام نماید؟ مرسی

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
تا زمانی که به نام دیگری به طور رسمی انتقال نداده بله میتوانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سهم‌الارث هبه شده باشد زوجه نمی‌تواند بابت مهریه در این خصوص، اقدامی را انجام دهد.
در صورتی که سهم‌الارث به شخصی منتقل نشده باشد در آن زمان، زوجه می‌تواند سهم‌الارث را به عنوان مهریه توقیف نماید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک داشته باشد که قبل از مطالبه مهریه بخشیده است در این صورت نمی تواند توقیف کند.
در غیر این صورت قابل توقیف است.