مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت دریافت وام

با سلام. بنده سفته ای به عنوان ضمانت وام به شرکتی که در آن مشغول یک کار بودم دادم. و قرار بود وام را پنج ماه بعد دریافت کنم.یعنی هنوز وام را دریافت نکردم. اما در این بین به علت مشکلاتی که پیش اومد از محل کارم بیرون آمدم. می خوام بدونم آیا کارفرما با وجود اینکه هنوز وام را نگرفتم می تواند سفته را به اجرا بگذارد؟ چه جوری می تونم ثابت کنم که وام رو هنوز دریافت نکردم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر.اثبات نیازمند مدارک ومستندات است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قصد دریافت وام را ندارید می‌توانید سفته خود را مسترد نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اطهارنامه بدید که وام دریافت نکردم و تقاصای استرداد سفته رو دارم ...شما نمیخواد ثابت کنید شرکت باید ثابت کنه بهت وام داده