مشاوره حقوقی رایگان - معایفت سربازی با داشتن پلاتین در بدن

سلام و خسته نباشید من متولد 1357 هستم تا به حال برای خدمت اقدام نکرده بودم کمرم شکسته و پلاتین داره که میگن شامل معافیت میشه ولی در اون زمان به خاطر بی پولی من از بیمه کس دیگر استفاده کردم و مدارک بیمارستان به اسم خودم ندارم میتونم اقدام کنم برای معافیت یا نه ممنون جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در حال حاضر می‌بایست این مشکلات را داشته باشید می‌توانید درخواست بدهید تا موضوع شما در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بگیرد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله میتوانید به کمیسیون پزشکی ارجاع میشوید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام کارتون مقداری سخت شده، میبایست از طریق کمیسیون پزشکی بررسی گردد جهت اثبات این مسئله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد....