مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حسابهای بانکی به دلیل کلاهبرداری

سلام تقریبا یکی دوسال پیش من کارت یارانه مو گم کردم که اصلا اطلاعم نداشتم با کارت بنده کلاهبرداری کردن و مبلغ 65 میلیون واریز شده توی کارت من و لاستیک خریده بعد از یکی دوروز با منزل ما تماس گرفتن که لاستیکای منو بفرست پول دادم بهت .منم که فهمیدم تازه چیشده به اون آقا گفتم برو شکایت کن و خودمم تلفنی کارت بانکیمو مفقودی اعلام کردم .اما کل حسابهای ما از طرف آگاهی کاشمر مسدود شده الان چیکار باید بکنم تا باز بشه .هیچ خبری هم بعد اون تلفن نشد نه اخطاری نه احضار نامه ای ؟؟هیچی میتونم یه حساب دیگه از بانک دیگه باز کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در این خصوص دادگاه تعیین تکلیف نماید سپس می‌توانید از حساب خود استفاده کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

فعلا نمیشه اقدامی کرد تا پرونده رسیدگی بشه