مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف خانه ی پدری بعد از فوت پدر ولی مادر زنده است و با پسر مجرد.

سلام. استاد. ببخشید. خونه ای داریم که بعد از فوت پدر من که آخرین پسر مجرد هستم با مادر پیرم در آن هستیم
ولی برادرهام و خواهر بزرگم که ازدواج کردن بابام بهشون زمین داد خونشون هم وام مسکن بود خونشون رو ساختن و فروختنش الان دوباره میخوان بیان خونه ی پدر به خدا این انصاف نیست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اشخاص در زمان حیاتشان هر نوع دخل و تصرفی می توانند انجام دهند. اما ماترک یعنی اموالی که بعد از فوت شخص به جا می ماند و بنام خودش است و وصیتی هم نکرده است بین تمام ورثه تقسیم میشود.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

هر ملک یا مالی متعلق به مورث بین همه وراث تقسیم میشه.