مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه

سلام
همسرم یکبار ازدواج کرده و نام همسر و فرزندش از شناسنامه حذف شده است از نظر قانون آیا اون فرزندش به حساب می آید؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلا
اگر فرزند خونی ایشان باشد چه نامش در شناسنامه ذکر شده باشد و چه نباشد, فرزند همسر شما می باشد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله فرزند ایشون می باشد حتی اگر در شناسنامه نباشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله تمامي سوابق در ثبت احوال موجود است
و موظف است نام فرزند را ثبت نمايند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر فرزند ایشان باشد کافی است . نام در شناسنامه قابل اصلاح است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله در هر صورت فرزند ایشان می باشد و کلیه سوابق در ثبت احوال موجود است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسامی حتی اگر حذف هم شوند در سیستم ثبت احوال قابل استعلام هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله فرزند ایشون می باشد حتی اگر در شناسنامه نباشد