مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کرایه

با سلام خرداد1402 خانه ای خود را اجاره دادیم اما بعد از شش ماه مستاجر کرایه ای پرداخت نکرده است ضمنا قراداد شش ماهه است و 13 اذر به پایان میرسد ایا برای حکم تخلیه باید استشهاد محلی داشته باشیم یا نیازی نیست.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله دستورتخليه بخواهيد و شوراي حل اختلاف

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک، اقدام به أخذ دستور تخلیه بنمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر نیازی به استشهادیه نیست مطابق قرارداد درخواست تخلیه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر نیازی نیست
باید موضوع مورد بررسی قرار گیرد