مشاوره حقوقی رایگان - تعویق 3 ماه آخر موعد اجاره خانه و عدم جوابگویی در قبال تمدید یا انقضا

با سلام و وقت بخیر.
مستاجر اجاره 3 ماه آخر منتهی به اتمام قرارداد اجاره را نپرداخته و با اتکا به مصوبه شرایط کرونا و اطمینان از عدم موفقیت بنده (موجر) در دریافت حکم تخلیه، حتی جهت مذاکره درباره تمدید یا تخلیه ملک هم بنده را بلاتکلیف گذاشته و جوابگو نیست.
آیا با استناد به انقضای مدت قرارداد اجاره و همچنین عدم پرداخت 3ماه اجاره، اگر برای حکم تخلیه اقدام کنم موفق میشوم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله این موارد از دلایل درخواست تخلیه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله یکی از استثنائات مصوبه برای تخلیه ، عدم پرداخت اجاره بها
ماهیانه میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست تخلیه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف درخواست تخلیه فوری مطرح شود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اتمام قرارداد ، اگر قراردادتان مکتوب بوده و حداقل دو نفر شاهد ان را امضا کرده اند می توانید دستور تخلیه بگیرید در غیر این صورت دادخواست تخلیه مطرح کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله قطعاً باید موفق شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از استثنائات مصوبه برای تخلیه ، عدم پرداخت اجاره بها میباشد می توانید دادخواست تخلیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب به شما می توانید به آن استناد کنید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
امکان تخلیه وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستاجری که اجاره ها را نداده نمی تواند از مصوبه استفاده کند.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

در شورای حل اختلاف در پایان مدت اجاره طرح دعوی تخلیه کنید اونوقت یا میاد برای تمدید یا حکم تخلیه اجرا میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یکی از موارد صدور حکم تخلیه عدم پرداخت اجاره بها میباشد لذا امکان طرح دعوی تخلیه وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عدم پرداخت اجاره می توانید دستور تخلیه بگیرید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله با ارسال اظهارنامه و سپس ارجاع دادخواست دستور تخلیه به شورای حل اختلاف این امر امکان پذیر می باشد در صورت تمایل با شماره 09122348603 تماس حاصل فرمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. ابتدا اظهارنامه مبنی بر پرداخت اجاره بها بدهید و مهلت یک هفته ای بدهید و سپس در صورت عدم پرداخت دادخواست تخلیه بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بر اساس مصوبه ساسی سران سه قوه
مبنی بر افزایش 25 درصدی اجاره بهاء
مستاجر میتواند تخلیه ننماید ملک استیجاری را
منتهای مراتب با توجه به تبصره آن که در موضوع معنونه شما تحقق دارد
از جمله عدم پرداخت اجاره بهاء میتوانید دادخواست تخلیه را پیگیری نمایید.

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
بله میتوانید اقدام نمایید

سميرا  هاشمي

سميرا هاشمي :

سلام بله ابتدا اظهارنامه ارسال كنيد سپس با استناد به همين و عدم پرداخت اجاره و انقضاء مدت اقدام كنيد.