مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بها و تخلیه

سلام. عذرخواهی میکنم اگر امکان داره من رو راهنمایی بفرمایید. من مستاجر هستم و سه ماه اجاره پرداخت نکردم طبق قرارداد نوشته شده اگر مستاجر یکماه در پرداخت اجاره تاخیر کند موظف به تخلیه هست. هنوز مالک من اقدامی نکرده. اگر من الان تمام اجاره های عقب افتاده را پرداخت کنم می تواند حکم تخلیه بگیرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه در صورتی که دو شاهد ذیل قرارداد را امضا نموده باشد می تواند ،
سریعا اجاره بها را واریز و ضمن اظهارنامه ای به صورت رسمی فیش های پرداختی را منضم نموده و برای موجر ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما پرداخت کنید تا بهانه ای نداشته باشد...

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

تمام اجاره های معوق را سریعا پرداخت نمایید ...

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به معوق شدن اقساط اجاره بها بله این حق کماکان باقیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر زودتر پرداخت کنید رویه این است که حکم تخلیه صادر نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکجا پرداخت کنید به نظر مشکلی پیش نمیاد و موجر نیز اقدام نخواهد کرد.
توجه داشته باشید با عدم پرداخت اجاره یک ماه حق فسخ به وجود میاد ولی اگر موجر با رعایت فوریت و با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام نکنه حق فسخ از بین می رود و با توجه به اینکه تا الان اقدامی نکرده اگر شما اجاره بها را پرداخت کنید نمی تواند فسخ کند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمی تواند مگذ اینکه در قرارداد پرداخت با تاخیر هم مشمول تخلیه باشه

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما پرداخت و اظهارنانه ارسال داشته باشید بهشون

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیر است بهتر است که با ایشان توافق نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فورا اجورمعوقه راپرداخت کنید تا بهانه ای نداشته باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان دارد
بهتراست اجاره را سریعا پرداخت نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع کاملا بستگی به مفاد قراردادی است که منعقد شده است. علی ایحال در این خصوص بین موجر و مستاجر میتوان توافق جدیدی حاصل شود و مثلا موجر از حق خود در این زمینه گذشت کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. موجر می تواند مطابق قرارداد فی مابین وو شروط آن تقاضای فسخ نماید . تشخیص فسخ با قاضی رسیدگی کننده است.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اجور معوقه را یکجا پرداخت کنید و به موجر(مالک) اظهارنامه پرداخت اجور معوقه را همراه با فیش واریزی ارسال نمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر پرداخت کنید دیگه نمیتونن فسخ نمیکنن

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره اجور معوقه رو پرداخت کنید صرفنظر از اینکه موجر چه اقدامی انجام میده پرداخت اجاره به نفع شماست و میتونه مانع برخی اقدامات موجر بشه.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بابت مزاحمت و تهدید و توهین و تهمت از او شکایت کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت بول موجر به اخذ اجاره بها دیگر نمی تواند حق فسخ را اعمال کند زیرا قبول اجاره بها به منزله عدول از حق فسخ می باشد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

تا قبل از طرح موضوع اگر پرداخت نمایید ،ایشان نمیتواند نسبت به فسخ از بابت عدم پرداخت آن ایام اقدام نماید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت مصالحه و پرداخت حکم تخلیه بهش نمیدن