مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت مفقودی کارت موتور سیکلت

سلام من موتورم را میخوام بفروشمش کارت موتورم را گم کردم ولی سند برگ کمپانی بیمه همه چیزش هستش آیا مشتری برای تعویض پلاک به مشکل میخوره؟ کارت موتور نباشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر کارت جزو موارد برای انتقال سند نمی‌باشد می‌توانید وارد سایت مرکزی شماره گذاری شوید مدارک را درج نموده است دوباره مطالعه کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید احتمالا باید اگهی بشه