مشاوره حقوقی رایگان - غرامت دیسک کمر در حین کار

سلام من دربرج قسمت حراست سرکار بودم بخاطر سنگینی کار. اول کمر درد و بعد گرفتگی پای راست شدم و بعد از تشخیص های پزشکان مجبور به عمل پارگی دیسک کمر شدم
کارفرما برای پرداخت غرامت دستمزد بیماری لیست من را کارکرد خالی رد نمی‌کند و ترک کار میزند. قرارداد من تا برج شش بوده از اتمام قرارداد به من هیچ نگفته ولی من تا زمانی این مشکل پیدا کردم سرکار بودم تا برج هفت آیا میتونم شکایت کنم و چیزی بهم میرسه؟

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به اداره کارمحل مراجعه و درخواست غرامت وازکارافتادگی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید و درخواست غرامت بدهید درخواست از کارگفتادگی نیز بدهید تا در کمیسیون پزشکی مورد بررسی قرار بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به اداره کار شهر خود مراجعه بفرمائید و درخواست غرامت و ازکارفتادگی خویش را به این اداره تقدیم کنید.