مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

بنده کارمند دولت هستم با حقوقی معادل 1ملیون و نهصد هزارتومن.مهریه همسرم 300تا سکه عندالاستطاعه هستش که رفته اجرا گذاشته.با توجه به اینکه ماهیانه حدود 1ملیون قسط دارم و از حقوقم 900هزارتومن بیشتر نمیمونه و ملک و املاک و ماشینی هم به نامم نیس وضعیت پرداخت مهریه برای بنده به چه صورت میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال یک چهارم حقوق و مزایای 1900/000 تومانی شما بابت اجرای حکم مهریه همسرتان کسر می شود .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، علاوه بر فرض فوق اگر فاقد فرزند باشید از حقوق شما یک سوم کسر می شود.

یک وکیل

پاسخ دوم : در فرض سؤال ، ملاک و معیار کسر یک چهارم محکوم به و از جمله محکومیت مهریه از جمع ناخالص (بدون کسورات) حقوق و مزایای استخدامی ، دارا بودن زن یا فرزند است و نه داشتن هر دوی آنها و اگر محکوم علیه فاقد زن یا فرزند باشد ، این توقیف به یک سوم افزایش می یابد .