مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

با سلام
من به علت مشکلات مالی و عمل کمرم که منجر از بین رفتن درامد کاری ام شد مبلغ حدود 1میلیارد از یک نفر نزول گرفتم در تاریخ های مختلف (شاید در بازه دو سال) و مبالغ مختلف و ایشان به حساب من واریز نمود. من بیش از 4 میلیارد تا کنون به ایشان به صورت نقد، کارت به کارت . چک پرداخت نمودم. با این وجود ایشان حدود 3 میلیارد دیگر از من چک دارند و همچنین نزدیک به 3 میلیارد چک به عنوان ضمانت (در چک نام ضمانت قید نشده) و همچنین چک هایی از من دارد که مبلغ آن کارت به کارت شده برایش ولی چک را به من پس نداده و حالا در بانک به اجرا گذاشته. من قصد شکایت به عنوان رباخواری دارم. میدانم که خود نیز به حبس محکوم میشوم. میخواهم بدانم آیا با نشان دادن مبالغ دریافتی و همچنین چک های صادره اعم از پاس شده و نشده و همچنین رسید پرداختی به ایشان میتوانم محکومش کنم و همچنین آیا مبالغ اضافی پرداختی به من برمی گردد؟ آیا سایر چک ها همچنان باید پاس گردد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید شکایت کنید تمام حسابها بررسی میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با توجه به شرایط پیش‌گفته، امکان محکومیت بسیار بالاست. بنابراین شما با محکومیت ایشان می‌توانید نسبت با بازپس‌گیری مبالغ اضافی و همچنین عدم تأدیه چک‌ها اقدام نمائید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر اضطرار خود را ثابت کنید محکوم‌نمی شوید