مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تعیین و قیمت گذاری منزل با مشخصات ذیل

با عرض سلام
در سال هفتاد منزلی دو طبقه ساختیم که از لحاظ استحکام و مقاومت بدلیل بکار رفتن مقدار بالای مصالح و آهن آلات... بسیار مستحکم بوده و از لحاظ ظاهری نیز سنگ کاری شده ساخته شده هست.با این وجود در سال اخیر نیز مجدد دستی به روی آن به سبک روز کشیدیم و آن را زیباسازی و بازسازی کردیم.
با این تفاصیل آیا این منزل با استقامت بالا و بازسازی شده کلنگی به حساب میاید؟و آیا زمان قیمت گذاری ، سازه آن قیمتی نداشته و تنها قیمت زمین آن محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

قیمت گذاری ملک