مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب شرط بندی

سلام وقت شما بخیر
دیروز متوجه شدم که فقط یکی از حساب های بانکی بنده غیرفعال شده رفتم بانک فهمیدم از طرف دادستانی کشور مسدودی صورت گرفته خودم ساکن تبریز هستم و مرجع قضایی مربوط به شهر اهواز هست. هنوز ابلاغی برام نیومده و حساب های دیگه ام مسدود نیست و میتونم استفاده کنم.
داخل حساب مسدودی وجه خیلی کمی دارم و نیازش ندارم حتی اگه تا اخر عمر مسدود بمونه نمیتونم بکوبم برم اهواز.
میخوام بیبینم اگه پیگیر نشیم و حساب همینطوری مسدود بمونه چه اتفاقی میفته؟ انگار هیچ اتفاقی نیفتاده ، از اون حساب دیگ استفاده نکنم و مسدود بمونه.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر ابلاغات آتی باشید، وحتما پرونده را تا انتها پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مرتکب جرم قماربازی شده اید
اگر شما پیگیری ننمایید حکم غیابی محکومیت شما صادر خواهد شد
و