مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی بخاطر شرط بندی

سلام بنده از1400.10.20حساب بانکیم مسدود شده بخاطرشرطبندی ورفتم دادستانی گفتن برو سایت تعیین محتوای مصادیق اونجا هم هرچ میزنم نمیاره گفتن EERSثبت نام کن اونجا هم ک اولا ثبت نام نمیتونم پیدا کنم ورود هم که کدملی وشماره موبایل میزنم میگه کاربریافت نشد.خودمم تبریز هستم هیچ نامه ای هم توثنا قضایی ازدادگاه بااین موضع برام نیومده فقط ینامه به بانک اومده ازدادستانی فضای مجازی کل کشور الان باید چیکارکنم تاحساب بانکیمو بازکنم لطفا راهنمایی کنین؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بار اول تعهد اخذ می‌شود اصولا البته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادستانی کل کشور تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
شما باید از طریق سایت قمار موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از پشتیبانی سایت پیگیری کنید و یا از طریق دادستانی کل تعهد کتبی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادستانی مراجعه و کد و رمز عبور را اخذ نمایید و بعد تمام مشخصات خود و گردش حساب های بانکی را وارد نمایید و سپس زمان جلسه دادرسی به شما ابلاغ خواهد شد و شما باید به صورت دقیق دفاع نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد

بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ابتدا باید در سایت ثبت نام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منتظر ابلاغ باشید که در از طرف شعبات دادیاری یا بازپرسی شهرستان خود دریافت خواهید کرد اگر دفاعیات معقول نداشته باشید قطعا محکوم به حبس میشوید و جزای نقدی که در ابتدای جوانی اصلا پسندیده نیست باید دفاعیات محکم و مستدل باشد و محکمه پسند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مجددا به دادستانی کل مراجعه کنید یا پلیس فنای تبریز

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر نمی توانید ثبت نام نمایید. یا باید صبر نمایید پرونده ارجاع به دادسرا شود و پیامک برایتان ارسال می شود یا اگر عجله دارید جهت اطلاع و پیگیری به دادستانی کل مراجعه نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادستانی کل کشور موضوع را پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با تلفن 113 تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادستانی پیگیری کنید و کد مربوطه را دریافت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس فتا و یا دادستانی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به صورت حضوری طریق تهران اقدام نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دادستانی باید موضوع را پیگیری نمایید در صورتی که بار اولتان بوده باشد و دفاعیات صحیحی بعمل آورید احتمال اینکه این قضیه با تعهد یا نهایتا جزای نقدی خاتمه یابد وجود دارد در غیر اینصورت مجازات حبس خواهد داشت
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب دادستان شهرستان و یا دادگستری مرکز استان مراجعه کنید و تعهد کتبی دهید