مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

سلام ببخشید حساب کاربری من مسدود شده بخاطر سایت شرط بندی باید چیکار کنم زندان که نداره با یه تعهد رفع میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قانون مجازات حبس پیش بینی شده ولی در عمل معمولا صرفا تعهد می گیرند.

محمد طاهری

محمد طاهری :

بستگي دارد گرداننده باشي يا كاربر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله به همان مرجع قضایی ، که دستور توقیف حساب را داده مراجعه نمایید و ...
و در صورت عدم حضور ، ممکن است پرونده شما به دادسرا ارسال بشود و مجازات خواهد داشت
تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار میباشد اصولاً معاونت فضای مجازی دادستان کل کشور تعهد مکتوب از شمااخذ و حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شرط بندی، جرم است اما با عنوان مجرمانه قمار مورد بررسی قرار می‌گیرد و زمانی که وقوع مجازات شرط بندی تصدیق شود بر اساس قانون با فرد خاطی برخورد خواهد شدمطابق با ماده 705 قانون مجازات اسلامی قماربازی با هر وسیله‌ای ممنوع است و مرتکبان آن به یک تا شش ماه حبس یا 74 ضربه شلاق محکوم شده و در صورت تجاهر(یعنی اصرار و تکرار جرم) به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌شوند.اما بازم بسته به نظر قاضی وبررسی برخی عوامل چون سن .دفعات و..... دارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به همان مرجعی که حساب شمارا توقیف کرده
مراجعه کنید بسته به نظر قاضی دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام به همان مرجعی که حساب شمارا توقیف کرده مراجعه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورتیکه اولین بار می باشد معمولا تعهد اخذ می گردد