مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی

سلام حدود 8ماه پیش ازمن به عنوان کلاهبرداری شکایت شد وقتی به دادسرا رفتم متوجه شدم که که یک نفر تلفنی ازشخصی بادام خریده ورسید جعلی وعکس کارت ملی منو برای اون فرستاده واون هم بادامهارو برای اون فرستاده.من به بازپرس پرونده گفتم که نمیدونم چطور عکس کارت ملیم دراختیار شخص کلاهبردار قرار گرفته چون که من تو مسافرت از کارت ملیم به عنوان وثیقه جهت اجاره سوییت استفاده کردم وچندباری کپی ازکارت ملیم گرفتم.بازپرس بعد شنیدن صحبت هام منو تبرءه کردوبهم گفت که امکان داره واسه هرادمی پیش بیاد ولی شاکی در دادگاهی دیگر دوباره ازمن شکایت کرده الان من باید چکار بکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به دادنامه کیفری استناد و مدارک ودلائل خویش را برای دادگاه بیان کنید