مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی و قراردادی

باسلام
بنده شرکت پخش دارم ونمایندگی یه برند روتاپایان سال قرارداد رسمی دارم منتهابه دلایل اختلافی کارخونه تیرماه قرارداد رو یه طرفه فسخ کرد و تقاضای عودت کالاها رو داشتن ومن هم توچندنوبت باتاییدخودشون فرستادم والان چندماه اعلام میکنم معین حساب یامانده حساب من روبفرستین تاتسویه کنم وضمانت من روبرگردونید ولی میگن باید20میلیون واریزکنی درحالی که حدود22میلیون تاالان ضررزیان کسرکردن جریمه 5میلیون هزینه باربری و مانده من فقط6میلیون هست امروزم چک ضمانت شرکتم روبرگشت زدن
من ازتمام واریزی هام بیجکهای باربری پیام ها ویس ها عکس واینادارم
الان من چیکاکنم میگه ندی حکم توقیف اموال میگیرم برای چک ضمانت 600میلیونی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی برای شما فراهم است