مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی قراردادی

باسلام بنده شرکت پخش دارم باکارخونه ای قرارداد نمایندگی تاپایان سال دارم منتها بنا به اختلافاتی که بوجود اومده کارخونه تیرماه یک طرفه قراردادروفسخ کرده واعلام کردن کالابرگردونید بنده طی 3نوبت باتاییدواعلام خودشون بارمرجوع کردم وکارخونه تاالان حدود22میلیون ضرروزیان کسرکرده 5میلیون هزینه باربری ازبنده گرفته ودراخرین مرحله بعدازتمام کسورات اعلام کردن 55میلیون بده کاری وبعددوباره من جنس فرستادم که بازهم باکسرتمام ضرروزیان ها حدود5میلیون بده کارشدم الان اعلام میکنن 20میلیون واریزکن وگرنه چک ضمانتت روبرگشت میزنیم معین حساب هم نمیفرستن امروزهم چک ضمانت600میلیونی من روبرگشت زدن ومیگن باید20میلیون بدی والا توقیف اموال میگیریم منم تمام این وقایع روپیامک وویس وسندواریزی وبیجک باربری واخرین معین حسابم رودارم الان من چیکاکنم که اعتبارمن روخراب کردن وچک ضمانتی که توقراردادثبت شده روبرگشت زدن
من چیکا کنم بتونم چکم روبگیرم درضمن هنوز 50میلیون جنس کارخونه رودارم که تایین تکلیف نمیکنن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر چک بصورت ضمانت صادر شده باشد که بروی چک یا در قرارداد قیدضمانت ذکر شده باشد،درصورتی می‌تواند چک را وصول کند که خلف وعده با عدم انجام تعهد صادر کننده را اثبات کرده‌اند که از جهت وصول چک بانک به قید ضمانت توجهی نمی‌کند.