مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو بدون حضور مالک

سلام. خسته نباشید.
بنده ده سال پیش از کردستان شهرستان جوانرود
خودرویی خریدم. تمام سند مدارک های ماشین را داده است. یک ماه هم سند وکالتی داده بود. که ده سال می گذرد. می گویند صاحب ماشین فوت شده. ام ما اصلا هیچ نشانه ای از صاحب خودرو یا فرزندانش را نداریم
شماره ادرس هیچ نشانه واون جا رفتن هم برام سخت
ماشین هم مدل پایین لطفا راهنمایی کنید چطوری بدون حضور صاحبان خودرو سند وپلاک بزنم. ممنونم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید با طرح موضوع و از طریق دادگاه الزام به انتقال پلاک را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
امکان ندارد
با استناد به قرارداد دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام به تعویض پلاک به طرفیت مالک بدهید و اورا مجهول آلمان معرفی کنید