مشاوره حقوقی رایگان - پنهان کردن بیماری همسر

سلام من و زنم دو ماهه که ازدواج کردیم و او طلاق می‌خواهد ولی شکایت نمی‌کند من می توانم در دادگاه به خاطر نداشتن کنترل ادرار که از اول داشته و خانواده همسرم به من اطلاع نداده اند آیا میتوانم در دادگاه به آن اشاره کنم و رای دادگاه بر علیه همسرم باشدو من دیگر مهریه ندهم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر این موضوع دلیلی بر فسخ نکاح نیست که مهریه را از بین ببرد

بهروز مافی

بهروز مافی :

مهریه با این وصف ساقط نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نخیر این موضوع از شرایط فسخ نکاح نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست فسخ نکاح بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.