مشاوره حقوقی رایگان - سوال‌فریب در ازدواج در مورد فهمیدن مصرف کردن دارو بعد از ازدواج

باسلام بر مشاورین محترم اگر کسی بعداز ازدواج بفهمد ک همسرش قرص ترامادول مصرف میکرده قبلا هم مصرف میکرده الانم مصرف میکنه ولی زوجه نمیدانسته بعد اگر بچه کوچیک‌هم داشته باشد ‌ونخواهد طلاق بگیرد وفقط بخواهدک همسرش زوج آن قرص را ترک کند چطوری باید کمک کند تا آن قرص را بگذارد کنار دیگر مصرف نکند چطور باچه راهی باید ب کسی ک ترامادول مصرف میکنه کمک کرد آیا راهی هست برای این موضوع اگر راهی میدانید بهم کمک کنید من این سوال برای خودم نمیپرسم برای یکی ازبستگان این مشکل پیش امده ولی میگ اگ راهی باشه ک خوب بشه طلاق نمیگیرم‌چون بچه دارد اون گفت من ازشما بپرسم اگر راهی نباشه طلاق میگیرد فقط ب عنوان فریب درازدواج میتواند شکایت کند علیه زوج؟ شکایت کند چ بگوید ازشما کمک میخاستم اگر راهی میدانید راهنمایی کنید اگر راهی میدانید ک کمکش کند ترک کند طلاق نگیرد کمکمان کنید چون دوتابچه کوچیک دارد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به پزشک ترک اعتیاد مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کند به دادسرا برای اجبار به ترک اعتیاد
فریب در ازدواج بعد گذشت چند سال بی فایده است
دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج ناشی از اعتیاد بهتره

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ابتدا مصالحه درغیر اینصورت طلاق ناشی از عسر وحرج اعتیاد