مشاوره حقوقی رایگان - صاحب پلاک برای تعویض پلاک نمیاد چه کار کنم

با توجه به اینکه خودرو رو 4 ماه بعد از شکایت صاحب پلاک طبق قولنامه از یه دلال خریدم و نگفت که شکایت داره
بعد که ماشین گرفتن و گفتم بهش بیاد برای تعویض پلاک نیومد و خودم رفتم پیش قاضی و ماشین ازاد کردم
و الان برای تعویض پلاک هزینه های که برای توقیف کرده از بنده میخواد
آیا این هزینه بر عهده کی هست

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

سلام قاعدتا هزینه های دادگاه برعهده خوانده پرونده هستش شمابایدرای دادگاه زوببینی چی نوشته

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

دادخواست الزام به تنظیم سندانتقال خودرو تقدیم دادگاه کن