مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن شخص بعنوان شاکی

بنده بدلیل شخصیت حقوقی که در شرکت داشتم شکایت کیفری سرقت نمودم درصورتی که مدیر فروش شرکت جزئیات را می‌داند ولی چون اسمی در پرونده شکایت ندارد دادگاه اجازه حضور به ایشان نمی‌دهد چطور میتوانم ایشان را در جلسات کنار خودم ببرم؟ بعنوان شاهد هم بردم قبول نکردند

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر دادخواستی داده باشن ضمن دادخواست تمبر ابطال می‌شود و به نظر میاد چون شکایتی از طرف شما نداده تمبر نیز باطل نشده است. بهتره با خود وکیل موضوع را حل بکنید و اگر نشد به کانون مراجعه بکنید.