مشاوره حقوقی رایگان - موضوع شکایت

سلام. آیا قاضی می‌تواند موضوع شکایت را روز دادگاه نادیده بگیرد و از متشاکی حمایت کند؟

پاسخ ها :

علاءالدین اصغری

جناب آقای علاءالدین اصغری :

سلام، خیر،قاضی باید در کمال بی‌طرفی در کشف حقیقت به نفع یا ضرر متهم رسیدگی کند،حتی در نگاه کردن و دستور نشستن و اجازه ورود بی طرفی را رعایت کند و گشاده رو باشد.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام، قاضی باید بیطرفانه رسیدگی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به محتویات پرونده دارد
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
دادگاه باید اصل بی‌طرفی را رعایت کند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله اما تخلف بزرگي است و نوعا هيچ قاضي شرافتمندي اين عمل را انجام نمي دهد
برخي مواقع ادله اثبات كافي نيست و قاضي طبق قانون مجاز به تحصيل دليل نيست
و اين خلط مبحث و ذهنيت ممكن است پيش بيايد