مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حریم رودخانه به عنوان راه عبور

باسلام و احترام
اینجانب شش هزار متر شالیزار دارم. شالیزار اینجانب در کنار جاده اصلی می باشد. شخصی در پشت شالیزار اینجاب شالیزاری دارد که راه دسترسی مخصوص خود را دارد. در سال 70 کانال ابی از کنار شالیزار اینجانب و شالیزار پشتی کشیده شده که کارشناس اداره آبیاری گفته دارای حدود 4متر حریم می باشد. حال مالک شالیزار پشتی مدعی شده که می تواند از حریم رودخانه برای دسترسی و عبور و مرور به شالیزار خود استفاده کند در صورتی که عبور و مرور و رفت و امد ماشین های کشاورزی باعث اسیب و خسارت به شالیزار اینجانب می گردد و از اینجانب بابت ممانعت از حق شکایت نموده است. حال سوال اینجاست که ایا این فرد از نظر قانونی اجازه رفت و امد و دسترسی از طریق حریم رودخانه را دارد؟

پاسخ ها :

حریم رودخانه ممانعت از حق راه عبور