مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

سلام من 3 ساله عقد کردم و از طرف اداره همسرم دفترچه تامین اجتماعی گرفتم الان تقریبا 1 ساله به مشکل خوردیم و در حال جدایی هستیم همسرم رفته شورا داخواست داده تحت عنوان سواستفاده از دفترچه تامین اجتماعی و درخواست استعلام کرده درحالیکه خودش بیمه رو قطع نکرد بخاطر حق عائله مندی الان این وسط من جرمی مرتکب شدم؟ چون ابطال بیمه دست من نبود همسرم باید اقدام میکرد که نکرده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . طبق اظهارات، شما در حال جدایی هستید . پس هنوز همسر شرعی و قانونی ایشون هستید و تا زمانی که طلاق نگرفته اید می توانید از دفترچه بیمه استفاده کنید .بنابراین دادخواست مطروحه یا شکایت وجاهت قانونی ندارد. ضمن اینکه بعید می دونم موضوعی که مطرح کرده اید در صلاحیت شورا باشد.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

نخیر،جرم نیست،بعد از ثبت طلاق قطع خواهد شد