مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله کالا توسط خریدار

با سلام و خسته نباشید من سال 93 یک سیستم کامپیوتری به همراه میزش رو به فامیلمون فروختم و پولش رو هنوز پس نداده که ایشون کامپیوتر رو وقتی پدر و مادرم حضور داشتن از خونه تحویل گرفتن میتونم از پدر و مادرم به عنوان شاهد استفاده کنم و دوست ایشون هم در جریان هست که حاضره به عنوان مطلع بیاد دادگاه میتونه خیانت در امانت حساب بشه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی به اظهارات شهود و نظر قاضی دارد