مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
بنده مغازه خدمات کامپیوتری داشتم پس از جمع آوری مغازه وسایل را از طریق اینترنت فروختم
دستگاه تکثیر زیراکس چون در شهرستان ما خدمات تعمیر نداشت من مجبور شدم در تهران بفروشم
از طریق اینترنت آگهی خرید و فروش دستگاههای زیراکس جستجو کردم و با آقایی در تهران صحبت کردم قرار شد من دستگاه را بفرستم بعد از فروش مبلغ آن را برام کارت به کارت کنه
چون ارزش دستگاه بالا هفت میلیون بود من جرات نکردم بفرستم دستگاه کپی دیگری داشتم به قیمت دو میلیون پس از هماهنگی فرستادم که اول این دستگاه و بفروشه بعدا زیراکس و بفرستم
پس از ارسال و فروش دستگاه کپی طی چند روز ازم شماره کارت خواست و دومیلیون تومان به حسابم واریز کرد
سپس دستگاه زیراکس و فرستادم
از خرداد 98 تا امروز هر بار به بهانه ای پول فروش دستگاه را نمی دهد
یک ماهه جواب تلفن نمی ده
با واتساپ و اس ام اس زیاد بحث کردیم که من حذف نکردم
چون دستگاهها رو با اتوبوس به ترمینال فرستادم و خودش تحویل گرفته هیچ آدرسی ازش ندارم
تنها مدرکی که دارم رسید ارسال ترمینال. و پیامهای واتساپ و اسم ام اسه
در ضمن چند با با واتساپ به من گفته که هنوز نفروختم من ازش خواستم آدرس بده بیام دستگاه و ازش پس بگیرم ولی متاسفانه دروغ می گفت و بهانه می آورد
لطفا راهنمایی کنید من چکار کنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دادسرا شکایت کنید امکان شناسایی وجود دارد

پرسشگر :

امکان شکایت و پیگیری در شهر محل سکونت من وجود داره
من در تهران نیستم
ولی شخص کلاهبردار تهرانیه
تشکر

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر مشخصات خریدار را دارید دادخواست مطالبه علیه شان بدهید و مجهوالمکان اعلام و از طریق روزنامه به دادرسی دعوت کنید ،پس از صدور حکم قطعی اموال ش را توقیف کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ازایشان شکایت کلاهبرداری