مشاوره حقوقی رایگان - یارانه ام قطع هس یارانه نقدی و معشیتی هردوتاش رو پرداخت نمیکنن

با سلام ببخشین من 5 ماهه یارانه ام رو جدا کردم خونه ام هم جداست از پدرم ولی یارانه نقدی منو پرداخت نمیکنن یارانه معشیتی هم پرداخت نمیکنن
یارانه پدرم از 93 قطع هس میگن به شما هم تعلق نمیگیره اخه چه ربطی داره من الان متاهلم خونه ام جداست حقوقم زیر 2 تومن هس خودشم یارانه خانومم رو 5 ماهه از یارانه پدرش قطع کردن پرداخت نمیکنن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام به پلیس بعلاوه ده مراجعه کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز