مشاوره حقوقی رایگان - وام

با سلام سالها قبل به درخواست دوستم که شرایط گرفتن وام را نداشت قبول کردم که وام را به نام من بزنند و ضامن نیز رفیق دیگر او شد. حالا بعد از سالیان دوستم از دادن اقساط وام که به نام من هست سر باز می زند حالا من مانده ام و ضامن و ضامن نیز اقساط وام را پرداخت نمی کند و کسر از حقوق نیست الان من که مدارکی علیه دوستم ندارم تا ثابت کنم که مبلغ وام را او گرفته چیکار کنم و همچنین از شکایت ضامن علیه خودم ترس دارم. لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. برای اثبات این ادعا نیاز به مدرک ومستند دارید از جمله شهادت شهود.
می توانید ابتدا اظهارنامه ای برای طرف مقابل ارسال کنید و تقاضای استرداد مبلغ را بنمایید و در نهایت با ارائه دادخواست تقاضای استرداد مبلغ را بنمایید