مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو اجاره ای

سلام 2 تا پراید به مدت 6 ماه اجاره دادم به دوتا برادر ،یکی از خودروها رو تصادف کرده آوردن گذاشتن در خونه و رفتند دومی هم تصادف کرده ودورتادور ماشین از بین رفته و نه خودرو رو تحویل میدن،نه اجاره آنها رو ،به اندازه دوتا خودرو سفته دارم وقرارداد با امضا اثر انگشت پدر این دوبرادر هم مستمری بگیر ماهی 6 میلیون که سفته ها رو امضا کرده کجا باید شکایت کنم،ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا تامین دلیل از طریق شورا وسپس طرح دعوی در دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه وجه سفته بدهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید