مشاوره حقوقی رایگان - پرسش

سلام. خسته نباشین.
بنده امسال به اشتباه دره مغازم به جرم اختلال در نظم جامعه دستگیر شدم و حدود 10 روز بازداشت (زندان) بودم. الان قرار منع تعقیب به دلیل نبودن ادله کافی برام صادر شده. میخواستم ببینم الان این سابقه برای من ثبت شده؟
اگه بخوام استخدام بشم یا پروانه ای توی امور صنفی اخذ کنم به مشکل بر میخورم؟ ممنون میشم راهنماییی کنین

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

خیر منع تعقیب سابقه محسوب نمی شود

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .خیر.منع تعقیب دبالت بربیگناهی شماست.بابت زندانی شدن مینوانید ازمسبب آن خسارت بگیرید.