مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی

در حین رانندگی یک ماشین گرفت روی من من رو تا نزدیک گارد ریل برد و رفت جلوی من منم رفتم کنارش شیشه ماشینش پایین بود بهش گفتم حواست کجاست نزدیک بود باعث تصادف بشی طرف هم فحش داد و گفت بگیر اونور برو من هم عصبی شدم و با آینه خودم زدم به آیینه طرف و شکست آیینش خواستم فرار کنم دیدم ماشین سراتوی پلیس پشت سرم هست و گفت بزن بغل ولی من فرار کردم روز بعد یک میلیون جریمه برام اومد هر خلاف رانندگی که بود برام نوشته بود حرکت مارپیچ سرعت غیر مجاز عدم توجه .و بعد رفتم پرداخت کنم متوجه شدم که شکایت روی پلاک هست و برام جرم اخلال در نظم و امنیت عمومی زدن میخواستم بدونم چه چیزی در انتظارم هست چیمیشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً به جزای نقدی و ضبط گواهینامه محکوم خواهید شد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام احتمالا باید با شهود و مدارک اثبات بشه