مشاوره حقوقی رایگان - سفته به زور

باسلام چند وقت پیش چند نفر که قبلا باهاشون کارمیکردم تو خیابون خفتم کردن وازم 1میلیارد سفته گرفتن باتهدید وفیلم دوربین مداربسته ها هم موجوده من همون روز زنگ زدم کلانتری وگزارش کردم پرونده من تازه رفته دادسرا اینا قبل از اینکه پرونده بره دادسرا رفتن دادن به شخصی که من نمیشناسم و اون شخص رفته شکایت کرده میخواستم بدون تکلیف سفته چی میشه وقتی من شکایت کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه کسی که سفته را مطالبه کرده دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

چه شکایتی کردن از شما تحت چه عنوانی؟جهت اطهار نطر نیاز به توضیحات شماست تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما باید شکایت کنید تا ادعا شما اثبات شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا شکوائیه کیفری مطرح و پیگیری نمایید
و از دادگاه حقوقی درخواست نمایید که قرار توقف صادر نماید تا رای دادگاه کیفری صادر گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید رسیدگی بشه اگر اثبات نشه که به زور سفته ها را تحویل داده اید اچار دردسر می‌افتید چرا ؟؟ چون شخص ثالث ادعا میکنه این افراد رو نمیشناخته

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تحت عنوان تحصیل سند به زور طرح شکایت نمایید