مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام مادر من ارث داره از پدر و برادراش نمیخوان بهش بدن و چند بار تهدیدش کردن و میخوان مبلغ ناچیر بدن بهن معادل 10 درصد ارث خودش الان برادراش آمدن به مادرم گفتن که تو داخل شناسنامه پدرت نیستی شناسنامه مادرم اسم پدر و مادر توش هست دقیق از کجا بفهمیم واقعا اسم مادرم تو شناسنامه پدر بزرگم نیست و ایا مادرم ارث میگیره اگه فقط نام پدر تو شناسنامه خودش باشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت راهنمایی بیشتر جهت مشاوره تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره ثبت احوال. درصورتیکه نام ایشان هم نباشد از طریق طرح دعوی امکان آوردن نام ایشان درلیست ورثه میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله مادر شما از ‌ماترک پدر خود سهم الارث خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر شما می تواند با اخذ گواهی انحصار وراثت سهم الارث خود را مطالبه کند.
اینکه اسم مادرتان در شناسنامه پدرش نیست مشکلی پیش نمیاد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
موضوع شناسنامه از طریق اداره ثبت احوال قابل پیگیری است.
در هر حال مادر شما ارث می برند حتی اگر نام ایشان در شناسنامه پدر نباشد.
می توانید برای انحضار وراثت اقدام کرده و سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه تنظیم کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت و دادخواست تحریر ترکه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
جای نگرانی نیست مادر ارث میبرد اگر فرزند متوفی باشد
جهت استعلام به ثبت احوال رجوع شود