مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل بعد از فوت

با سلام
پدر بنده چند روز قبل از فوت وکالت بلاعزل به تمام وراث جهت واگذاری نقل و انتقال املاکش به وراث داد و دفترخانه بعد ار فوت با اون وکالت بلاعزل قبل از فوت برای وراث چندین تفویض وکالت و تنظیم سند رسمی نموده
حال میخواستم ببینم حکم این وکالتهای تفویض شده که منشا همگی اون وکالت قبل از فوت میباشد و سندهای رسمی قطعی شده چی میباشد
اگه پنج بار هم تفویض شده باشد حکم چیست؟؟
ممنون ميشم کامل راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر قبل از فوت اقدام نموده باشند ایراد ندارد اما اگر بعد از فوت باشد بلااثر است

پرسشگر :

چنانچه یک پلاک ثبتی ده بار هم تفویض وکالت شده باشد و منشا همه آنها همان وکالت بلاعزل قبل از فوت باشد
چه حکمی دارند؟؟
در ضمن همگی بعد از فوت تفویض وکالت شده اند با اون وکالت بلاعزل که پدرم قبل از فوت به وراث اعطا نموده بود

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اثر وکالت به شرط حیات وکیل یا موکل بوده بعد از فوت بلا اثر میگردد.