مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل بعد از فوت باطل نشد

باسلام و خسته نباشید. یک زمین واگذاری امتیازی به نام مرحوم پدرم بوده، پدرم درسال 1387 فوت نمود، سال 96 یک شخص که نابینا میباشد به عنوان وکیل مع الواسطه پدرم به تعاونی مسکن تعهد داده که ملک را بسازد در 6 ماه، درسال 73در حاشیه وکالت نامه استنادی کاربنی نوشته این این وکالت تا سال 76 نزد این دفتر به قوت خود باقی است، سال 74 یه تفویض ومالت شده پ سال 76 وکیل دوم به وکیل سوم همین شخص نابینا، اولا هیج کدام از وکالت نامه ها اصلشون وجود نداره، دوما در دفترخانه در یک دفتر بزرگ وجود داره که این وکالت نامه نوشته شده اما دو خط نسبت به وکالت استنادی کمتر داره، و یک خط هم داخل دفتر دوبار تکرار شده، و مهم اینکه داخل دفتر که این وکالت نامه کاربنی که تغییر هست اون متن درحاشیه که نوشته تا سال 76 نزد این دفتر به قوت خود باقی است نوشته نشده، و حتی شماره تفویض وکالت هم نوشته نشده، اصلا کارشناس نظر نداد ما که گناه نکردیم امضای رسمی ودرمون رو نداشتیم کلا عادی بود، میگفتند پدر شما زنده بوده این انتقال انجام شده، مگه نباید سند قطعی زده میشد، من ایا راه اعاده دادرسی دارم به خاطر اینکه داخل دفترخونه نوشته نشده تا سال 76 به قوت خود باقی است،؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی جزییات بیشتر وبرررسی مدارک وپرونده دارد بهتراست دراین خصوص وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا چنانجه پدر شما وکیل را عزل نکرده اند وکالت به قوت خود باقی است